SEARCH

dinsdag 23 juli 2013

5 Zomerse tips om: af te koelen!

Hee!

Pff wat warm zeg in Nederland ! De afgelopen week/weken is het hier lekker warm geweest! Dus daarom heb ik voor jullie 5 tips om af te koelen :) 


Tip 1: Ga zwemmen! Je kunt met je vrienden en vriendinnen naar het zwembad fietsen, super gezellig! Maar heb je daar het geld niet voor? Ga dan gewoon lekker in te tuin zwemmen :) en als je geen zwembad hebt ( zoals ik ) misschien heeft een van je vriendjes of vriendinnetjes die wel! 

Tip 2: Zet de sproeier aan! Zet de sproeier in de tuin en ga er lekker door heen rennen, dit kun je alleen doen, met vrienden of vriendinnen, of misschien wel met je huisdier! Je kunt ook de sproeier onder de trampoline zetten (of naast) zodat je als je springt nat wordt! Je kunt ook andere leuke spellen verzinnen :)

Tip 3: Eet of maak een ijsje! Mmm altijd lekker en verkoelend ! Een ijsje, ga lekker een ijsje halen bij de ijsco boer in de buurt! Je kunt er natuurlijk ook een bij de supermarkt halen. Maar het leukste is om zelf een ijsje te maken! Ik heb voor jullie een makkelijk recept:
1. Je hebt nodig een:
- Glas
- Aanmaak ranja
- water
- Vriezer/koelkast
-  ijs stokje

Je pakt een glas en daar doe je een beetje aanmaak ranja in. Je kunt er ook ander drinken in doen wat je lekker vind! Als je aanmaak ranja hebt doe er dan wat water bij. Daarna zet je er een ijsstokje in. Je kunt er ook nog iets in stoppen zoals wat vruchtjes. Dan stop je het glas in de vriezer. Als het klaar is haal je het glas eruit. Daarna probeer je het ijsje eruit te halen de vruchtjes zitten dan in het ijsje ! :) lekker dus :) is het niet gelukt ? Zoek dan op het internet gewoon een ander recept of misschien ken je er zelf wel een ! :)

Tip 4: Hou een water gevecht ! Dat is altijd leuk. Je kunt dat doen met een waterpistool, sponsjes of met waterballonnen. Misschien heb jij nog wel een andere manier.

Tip 5: ga lekker onder de koude douche of neem een lekker koud bad ! Dat is ook altijd leuk :) En als je het leuk vind kun je eerst nog zeepjes maken! Die je daarna kunt gebruiken. Zo'n zeepjes maak recept vind je gewoon op het internet.

Dit was het! Heb jij misschien nog een andere goeie tip? Zet het dan in de comments! Je kunt het ook mailen naar:  dreamaboutbeauty@hotmail.com.
Vergeet niet mijn twitter account te volgen! Op naar de 160 volgers :) ben jij de 160e volger? Dan win jij 5 promoot's! 
Vind mij op twitter: @Beautyxdiary

x Daphne



Geen opmerkingen:

Een reactie posten